Hvem er vi

Start  Job  

 

Kontakt

Dahlgaard Energi

Tilbyder skræddersyede løsninger indenfor et primært forretningsområde der omfatter varmepumper og køleanlæg.

Firmaet er ejet af Anders Dahlgaard og er hjemmehørende på Langtoften 1 i Sundby Mors. Anders Dahlgaard ApS blev stiftet 1. oktober 2001 i forbindelse med overtagelsen af DeLaval forhandlingen i området. Pr. 1.maj 2003 overtog vi forhandling og service af DeLaval på Salling. 1.maj 2018 overtog vi forhandling og service af DeLaval i Vendsyssel.

DeLaval, Vendsyssel/Han herred/Thy/Mors/Salling udførte montage, salg og reparation af køleanlæg og køletanke, klimaanlæg, malkeanlæg, malkerobotter, fodersiloer, staldinventar, foderanlæg, VVS og udmugningsanlæg.

Foruden dette, drev vi Turbutikken, som dækkede hele området. Turbutikken besøgte alle vore kunder mindst 1 gang hver 6. uge efter en fastlagt rute. Turbutikken medbragte et bredt udvalg af nyttige ting til landbruget.

Den 1. Oktober 2023 valgte vi at frasige os forhandlingen af Delaval produkter og skiftede forretningsfokus til primært at omfatte varmepumper og køleanlæg til både private og erhverv. Ud af de 20 dygtige ansatte i firmaet, overgik 4 medarbejdere til Dahlgaard Energi. De resterende medarbejdere fortsatte ved Delaval.

 

Salgs -og leveringsbetingelser

 
  Hent betingelserne som pdf her...
 

Dahlgaard Energi
v/Anders Dahlgaard ApS

Langtoften 1, Sundby Mors
DK-7950 Erslev
Telefon: +45 9792 1000
CVR-nr: 26 01 90 52
 
Bogholderi:
kontor@andersdahlgaardaps.dk

Anders Dahlgaard:
anders@andersdahlgaardaps.dk
 

Døgnservice:

Telefon 9792 1000